Για επιχειρήσεις

KEBA Pedestal

Προσαρμοσμένες λύσεις για τον έλεγχο των φορτιστών σας

Είτε η εταιρία σας μεταβαίνει σε ηλεκτρικό στόλο, είτε αναζητεί να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων ή των πελατών σας, η υποδομή φόρτισής σας θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Είτε αναζητάτε μια λύση με το «κλειδί στο χέρι», είτε ήδη διαθέτετε σταθμό φόρτισης, που χρειάζεται εγκατάσταση ή/και παραμετροποίηση, η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

Βέλτιστος σχεδιασμός

Οι ανάγκες φόρτισής σας καθορίζουν τον σχεδιασμό της υποδομής και την απαιτούμενη ισχύ

Επεκτασιμότητα

Προηγμένη τεχνολογία για διασυνδεσιμότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο

Σταθερά αξιόπιστη

Αδιάλειπτη παρακολούθηση και συντήρηση για εξασφάλιση συνεχούς λειτουργίας

Στόλος οχημάτων

Εμπορική λειτουργία

Χαμηλότερο κόστος μεταφοράς, ευκολία φόρτισης, εξυπηρέτηση εργαζομένων & μηδενικό αποτύπωμα

Πάντα με τους δικούς σας όρους

Έχοντας τους σταθμούς φόρτισης υπό τον άμεσο έλεγχό σας, εσείς, οι συνάδελφοί σας, οι συνεργάτες και οι πελάτες σας θα έχετε πρόσβαση σε αυτούς χρησιμοποιώντας τις κάρτες RFID, με ανοιχτή πρόσβαση ή βάσει της προσαρμοσμένης ρύθμισης και της πολιτικής τιμολόγησής σας.

100% αυτόνομη φόρτιση

Δυνατότητα πρόσβασης στους σταθμούς από εκατομμύρια οδηγούς παγκοσμίως, χωρίς να διακυβεύεται η ιδιοκτησία σας. Μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης, μπορείτε να ορίσετε τις τιμές, τις ώρες δημόσιας χρήσης ή να κάνετε κράτηση ενός φορτιστή για εσάς ή τους πελάτες σας.

Ένας σταθμός φόρτισης
EV and one AC charger
Για επιχειρήσεις με μόνο μία θέση στάθμευσης
Εγκατάσταση
Προηγ. Παραμετροποίηση
Πλατφόρμα
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση
Εγκατάσταση
Προηγ. Παραμετροποίηση
Πλατφόρμα
Προβολή στους χάρτες
100% αυτόνομη εμπορική χρέωση
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση

Αποκτήστε μια αυτοψία χώρου εγκατάστασης με έμπειρο τεχνικό και λάβετε μια αναλυτική μελέτη/προσφορά εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Μελέτη & Κοστολόγηση

69,00  Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Το δίκτυο των πιστοποιημένων ηλεκτρολόγων με εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις οικιακών σταθμών φόρτισης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο παρέχοντάς σας τις υψηλότερης ποιότητας λύσεις φόρτισης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 
Τι περιλαμβάνει ▼

  • Επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας
  • Επιθεώρηση του χώρου εγκατάστασης και της παροχής ρεύματος
  • Μελέτη καλωδίωσης και εγκατάστασης
  • Σύνταξη προσφοράς

69,00  Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%Προσθήκη στο καλάθι

Ξεκινήστε τώρα ▼
Πολλαπλοί σταθμοί AC & DC
EVs with AC and DC chargers
Για επιχειρήσεις με πολλαπλές θέσεις στάθμευσης ή πολλές τοποθεσίες
Εγκατάσταση
Προηγ. Παραμετροποίηση
Πλατφόρμα
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση
Εγκατάσταση
Προηγ. Παραμετροποίηση
Πλατφόρμα
Προβολή στους χάρτες
100% αυτόνομη εμπορική χρέωση
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση
Λειτουργική Υποστήριξη & Συντήρηση
charge.care van with CPO screen in the background
charge.care van with CPO map screen in the background
Για επιχειρήσεις με ήδη υπάρχουσα υποδομή φόρτισης, που επιδιώκουν την περαιτέρω αξιοποίησή της
Εγκατάσταση
Έλεγχος & Διαμόρφωση
Πλατφόρμα1
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση
Εγκατάσταση
Έλεγχος & Διαμόρφωση
Πλατφόρμα1
Προβολή στους χάρτες
100% αυτόνομη εμπορική χρέωση
Online help desk
Υποστήριξη και συντήρηση

*1 Υπόκειται σε συμβατότητα εξοπλισμού. Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και OCPP συμβατότητα.

Προβολή της επιχείρησης σας και πρόσβαση

Οι περισσότεροι οδηγοί βασίζονται σε εφαρμογές πλοήγησης και e-mobility εφαρμογές για να βρουν πρόσβαση στα σημεία φόρτισης. Πληροφορίες όπως η τοποθεσία της υποδομής φόρτισης, οι παροχές, οι τιμές καθώς και τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, μπορούν να προβληθούν μέσω των εφαρμογών με χάρτες ευρύτερα γνωστούς στους οδηγούς.

Αυτοματοποιημένη και φιλική προς τον χρήστη διαδικασία φόρτισης

Οι οδηγοί θα χρειαστεί απλά να χρησιμοποιήσουν την κάρτα RFID ή smartphone εφαρμογή. Οι οδηγίες είναι διαθέσιμες απευθείας στο κινητό σκανάροντας έναν QR κωδικό.

Smart Phone App

Περισσότεροι λόγοι για να επιστρέψουν οι πελάτες σας

Είτε έχετε ξενοδοχείο, εστιατόριο, εμπορικό κέντρο ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων πιθανότατα θα επιλέξουν την επιχείρησή σας εάν προσφέρετε εγκαταστάσεις επαναφόρτισης, δίνοντάς τους κίνητρα να επιστρέψουν και στο μέλλον.

Πλήρης έλεγχος των εσόδων σας

Ανάλογα με την επιχείρησή σας, την τοποθεσία και τον ανταγωνισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπου που θα χρεώνετε, διασφαλίζοντας ικανοποιημένους πελάτες αναπτίσσοντας έτσι την επιχείρησή σας.

Υπολογίστε τα κέρδη σας ▼

Οι ιδανικοί σταθμοί φόρτισης

Warehouse with charging stations

Level 2 – Τακτική φόρτιση

Για φόρτιση στο κανονικό σας χώρο στάθμευσης

Η βασική λύση για τη φόρτιση οποιουδήποτε ηλεκτρικού/plug-in υβριδικού οχήματος είναι η χρήση σταθμού φόρτισης επιπέδου (level) 2. Ανάλογα με τη διάταξη του χώρου στάθμευσης, ο σταθμός φόρτισης μπορεί να εγκατασταθεί σε τοίχο (είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο), ή σε έδαφος πάνω σε πυλώνα στήριξης

Level 2 σταθμοί φόρτισης μπορούν να επαναφορτίσουν οποιοδήποτε ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό όχημα σε 1 έως 8 ώρες, ανάλογα με τον εσωτερικό φορτιστή του οχήματος, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και το επίπεδο φόρτισης.

DC charging station in a garage

Level 3 – Ταχεία φόρτιση

Για φόρτιση οχημάτων που εκτελούν συνεχόμενες διαδρομές

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως οχήματα που διανύουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, οχήματα έκτακτης ανάγκης, κλπ. η επιχείρησή σας μπορεί να εξετάσει την περίπτωση εγκατάστασης σταθμού φόρτισης επιπέδου 3 (DC). Επαναφορτίζουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε μόλις 20 λεπτά για 100 χλμ. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι σταθμοί χρησιμοποιούν είτε υποδοχή CCS 2 (Combo) είτε CHAdeMO και η συμβατότητα ποικίλλει μεταξύ των διαφόρων οχημάτων.

Οι φορτιστές επιπέδου 3 χρησιμοποιούνται επίσης για τη φόρτιση βαρέων οχημάτων, όπως των φορτηγών και λεωφορείων που διαθέτουν μεγάλες μπαταρίες και δεν διαθέτουν εσωτερικό φορτιστή και βασίζονται αποκλειστικά στη φόρτιση Επιπέδου 3 (DC).

FAQ

FAQ: business GR

Έχω αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τι χρειάζομαι;
Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο συνήθως θα χρησιμοποιεί έως 16A τριφασικά (11kW) ή έως 32A μονοφασικά (7,4kW). Ένας τριφασικός σταθμός φόρτισης 32A (22kW) καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.
Έχω αγοράσει υβριδικό plug-in, τι χρειάζομαι;
Ένα υβριδικό plug-in συνήθως θα χρησιμοποιεί 16A ή 32A μονοφασικά. Εάν το φορτίζετε σε έναν τριφασικό σταθμό φόρτισης, θα καταναλώνει ενέργεια από την μια φάση μόνο.
To αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό μου φορτίζει τριφασικά. Η παροχή μου είναι μονοφασική. Υπάρχει θέμα με την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης;
Μπορείτε να προβείτε στην εγκατάσταση μονοφασικού (ή τριφασικού με μονοφασική λειτουργία) σταθμού φόρτισης, η ταχύτητα φόρτισης όμως θα είναι χαμηλότερη.
Πόσους σταθμούς φόρτισης χρειάζεται μια εταιρία με στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων;
Η ιδανική αναλογία είναι ένας σταθμός φόρτισης Level 2 ανά ένα αυτοκίνητο.
Ποιο σταθμό φόρτισης να διαλέξω, με socket ή με ενσωματωμένο καλώδιο;
Εκτός εάν είστε ο μόνος χρήστης του σταθμού φόρτισης και ο φορτιστής θα βρίσκεται σε ιδιωτική, εσωτερική τοποθεσία, συνιστούμε σταθμό φόρτισης με πρίζα για επαγγελματική και εμπορική χρήση.
Μπορώ να εγκαταστήσω έναν οικιακό φορτιστή στο χώρο εργασίας;
Τα επαγγελματικά μοντέλα υπόκεινται σε εξισορρόπηση φορτίου (σε περίπτωση πολλών σταθμών φόρτισης στην ίδια τοποθεσία) που εξασφαλίζει βέλτιστη κατανομή ρεύματος και εξασφάλιση πιο γρήγορης ταχύτητας φόρτισης. Επίσης, τα επαγγελματικά μοντέλα συνδέονται με πλατφόρμες παρακολούθησης, που προσφέρουν online monitoring και online επίλυση σφαλμάτων.
Θέλω να προσφέρω ταχεία (DC) φόρτιση στους πελάτες μου, τι πρέπει να λάβω υπόψιν;
Ο σταθμός ταχείας φόρτισης DC είναι πολλαπλές φορές πιο ακριβός από έναν AC σταθμό, απαιτεί μεγαλύτερη και ακριβότερη ηλεκτρική υποδομή. Ωστόσο το κόστος φόρτισης για τον χρήστη θα είναι ακριβότερος. Συνιστάται για αυτοκινητόδρομους και πρατήρια καυσίμων.
0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο eShop